• Inici
  • Uncategorised-cat

Fem arribar el cinema social i amb valors a llocs on no arriba: A pobles petits i a col·lectius vulnerables.

Pròximes sessions:

El públic diu:

"He canviat la meva forma de veure una part del món que gràcies a les històries del festival".

"Ha canviat la mirada i projecció sobre la Vall. Vaig descobrir a Juan Tomás Avila i he conegut la realitat de Guinea Equatorial. "

"He guanyat confiança, en veure la comprensió i empatia de la gent quan se'ls parla obertament i sincerament de temes encara tabú com el suïcidi."

"Una delícia. Assistir a una projecció de cinema reivindicatiu, a Queralbs, sabent que hi ha altres projeccions a la comarca. Orgull de país. Felicitat compartida."

"El festival transmet valors, reivindica la diversitat, les minories i de les persones indefenses."

"És la primera vegada des de que he arribat aquí, que m'he sentit tractat només com un jove, i no com un refugiat migrat." 

Notícies

Vuit festivals de cinema social de Catalunya creen el Tectònic

Una iniciativa de cinema en línia que arriba per sacsejar el món El festival es farà del 22 d'octubre a l'1 de novembre en format en línia Es tracta d'una aposta per sumar esforços i no competir en temps difícils pel sector 3 de setembre de 2020. Un total de vuit festivals de cinema social de Catalunya s'han unit per crear una nova proposta cultural transformadora que porta per nom Tectònic. Es tracta d'un festival de cinema en línia que arriba per sacsejar consciències sobre problemàtiques d'arreu del món, i que es celebrarà del 22 d'octubre a l'1 de novembre. L'objectiu és convertir un repte en una oportunitat, en un moment d'incertesa a causa de la crisi a tots nivells que ha comportat la Covid-19. Alhora vol ser una proposta contundent capaç de fer-se un lloc enmig d'una agenda cultural molt atapeïda, en la que també s'ha volgut tenir en compte la incertesa a l'hora d'organitzar propostes presencials, així com uns pressupostos molt debilitats a causa de la mateixa pandèmia. Per això, s'ha apostat clarament per sumar i no competir en temps difícils per a tothom.

Llegeix més

Juan Tomás de Ávila Laurel i la Guinea equatorial amb influència franquista, els protagonistes de la primera sessió de la pantalla itinerant del TERRA GOLLUT film festival

22/08/2020.- Èxit de públic i bona acollida de la primera sessió a l'aire lliure del #TERRAGOLLUT film festival a #Queralbs. Més d'una seixantena de persones van gaudir de la sessió a la plaça de la vila i van ser conscients de la realitat de Guinea Equatorial, un Estat amb influència present encara del franquisme, de la mà de l'opositor al dictador Obiang i activista escriptor Juan Tomás de Ávila Laurel. El cinefòrum, amb una figura de nivell com ell, va ser intens, participatiu i revelador pels assistents. La nova pantalla itinerant es va estrenar a la seu que va obrir les sessions territorials fa quatre anys...

Llegeix més

Prop de 200 obres de 24 nacionalitats diferents es presenten per competir al TERRA GOLLUT Film Festival

El certamen a competició se celebrarà del 9 al 31 d’octubre El festival comença a escalfar motors aquesta setmana amb les sessions Cinema amb Valors On Tour a diferents municipis del Ripollès

29/07/2020.- El certamen de cinema compromès per la transformació social TERRAGOLLUT Film Festival arranca aquesta setmana amb les sessions de Cinema amb ValorsOn Tour a municipis del Ripollès com Vallfogona, Setcases, Llanars, Queralbs o Ribes deFreser, fent realitat un dels objectius d’aquest projecte: arribar als territoris on no hiha cinema i garantir així la igualtat d’oportunitats. El certamen a competició secelebrarà del 9 al 31 d'octubre i s’hi han presentat 190 obres de 24 nacionalitatsdiferents.

Llegeix més

TERRA GOLLUT film festival

És un certamen de cinema compromès per la transformació social. "Som de muntanya. Som de terra endins. Som un festival de poble que s'estén a altres pobles i a llocs o col·lectius on la cultura no sol arribar. Obrim la mirada al món des del Pirineu." És un projecte impulsat per Joaquim Roqué, el que va ser el director i promotor intelectual durant 6 edicions del  Festival Gollut que ha mostrat obres nacionals o internacionals que tenen com a tema la conscienciació social, mediambiental, o mostren alguna forma d’activisme en favor dels drets humans i la diversitat de cultures.  Totes elles mostrades a espectadors habituals que podrien ser els de qualsevol altre certamen. Sovint els festivals es queden en la fase de sensibilització de públics i els premis que s’atorguen només donen certa rellevància comunicativa a obres. Tanmateix, TERRA GOLLUT film festival fa un pas endavant per deixar la “teoria” per passar a la pràctica. El projecte té com a objectiu principal transcendir més enllà del fet cinematogràfic. El cinema és una potent eina transformadora de consciències, d’hàbits, d’actituds... De manera immersiva i amb activitats que donen valor afegit als films; testimonis, taules de debat, cinefòrums, tallers educatius... Volem arribar també a un altre públic, a espectadors amb necessitats socials o humanitàries. Dissenyant accions per prendre distància amb la seva situació personal, que creïn empaties amb altres col·lectius o problemàtiques que els ajudaran a superar la seva pròpia situació. Amb el cinema com instrument per fer-ho. TERRA GOLLUT film festival té l’origen en els Golluts de Ribes, una comunitat de persones que varen ser discriminades per les seves particularitats físiques fins a la seva total desaparició a mitjan segle XX. Mesuraven menys de 1,2 mts, la majoria d'ells tenien goll, una malformació inofensiva però de mal aspecte. Científics que l’època els van descriure com a subraça. El fet d'anomenar al certamen Gollut pretén ser un reconeixement públic cap a ells.

Llegeix més:Home (All)

Missió:

Divulgar el cinema compromès i humanitari que no es veu en els mitjans de comunicació i plataformes habituals als llocs i col·lectius on no sol arribar, especialment a pobles petits i persones amb risc d’exclusió social.

Fer conèixer arreu la comunitat dels Golluts de Ribes, coneguts com als nans de Ribes, que va ser marginada i discriminada fins a la seva desaparició per la seva aparença física.

Visió:

Creiem en el poder transformador del cinema per remoure i captivar l’ànima de les persones, per contribuir a canviar el seu punt de vista respecte els problemes del món, per empatitzar-hi i comprendre’ls, perquè creiem cada persona sí que té el poder de canviar el seu entorn immediat. Aspirem ser la espurna que engega el canvi personal.

Valors fundacionals:

Tolerància, Conscienciació social, Valors mediambientals i de muntanya, Investigació periodística o històrica, Activisme en favor dels drets humans, Diversitat de cultures i/o que incideixin en la igualtat de gènere.

Proposta de valor:

Cinema diferent, divers, amb missatges no convencionals. Dinamització i presentació de projeccions i activitats de debat i reflexió en espais singulars i socials.

Missio Visio Terra Gollut cat

Fem arribar el cinema social i amb valors a llocs on no arriba: A pobles petits i a col·lectius vulnerables.

Pròximes sessions:

El públic diu:

"He canviat la meva forma de veure una part del món que gràcies a les històries del festival".

"Ha canviat la mirada i projecció sobre la Vall. Vaig descobrir a Juan Tomás Avila i he conegut la realitat de Guinea Equatorial. "

"He guanyat confiança, en veure la comprensió i empatia de la gent quan se'ls parla obertament i sincerament de temes encara tabú com el suïcidi."

"Una delícia. Assistir a una projecció de cinema reivindicatiu, a Queralbs, sabent que hi ha altres projeccions a la comarca. Orgull de país. Felicitat compartida."

"El festival transmet valors, reivindica la diversitat, les minories i de les persones indefenses."

"És la primera vegada des de que he arribat aquí, que m'he sentit tractat només com un jove, i no com un refugiat migrat." 

Notícies

El TERRA GOLLUT es desdobla i comença el Tectònic, una edició confinada d'un nou festival format per vuit festivals catalans transformadors

El Tectònic comença aquest dijous i es presenta com l'opció cultural perfecta davant la Covid-19 La inauguració tindrà lloc dijous 22 d'octubre a les 20h a l'exterior de l'hospital del Mar, un espai simbòlic pel paper que han tingut els centres sanitaris en la lluita contra la Covid-19, i es podrà seguir en streaming.  El Tectònic es celebrarà del 22 d'octubre a l'1 de novembre i compta amb una graella farcida de pel·lícules i activitats paral·leles.  La programació de llargmetratges és paritària i la conformen un total de 14 pel·lícules, 9 seran estrenes a Catalunya i 8 a tot l'estat, i es podrà veure a Filmin.  19 d'octubre de 2020. Aquest dijous 22 d'octubre a les 20h comença el Festival Tectònic, format per la unió de vuit festivals de cinema social de tot Catalunya, en una sessió inaugural a l'Hospital del Mar de Barcelona, un espai simbòlic tant per la seva història com pel paper que ha tingut en la lluita contra la pandèmia de la Covid19. L'espectacle inaugural consistirà en una instal·lació vídeo artística a càrrec de l'artista visual Pau Casanovas i comptarà amb la intervenció i conducció de la ballarina Laia Molins. L'esdeveniment que presentarà la programació de films del Tectònic emprant el llenguatge de l'art, amb tecnologia i tècniques audiovisuals, comptarà amb un aforament molt reduït de públic i es passarà per streaming.    El Tectònic, un festival de festivals El Tectònic es va gestar en ple confinament durant la primavera passada amb l'objectiu de construir una proposta col·lectiva i transformadora, a partir de la suma d'esforços, de capacitats i recursos, la idea és col·laborar i no competir. Aleshores, en previsió que a l'octubre ens podríem trobar amb la mateixa situació a causa de la pandèmia, l'organització va decidir que seria un festival en línia, fora d'algunes activitats paral·leles específiques que tindrien un format híbrid, amb un aforament reduït de públic i en streaming. Aquesta decisió va ser un encert, perquè la seva estrena torna a coincidir en un moment delicat a causa de la pandèmia amb mesures restrictives que afecten a tots els sectors, entre ells el de la cultura. Amb la certesa que totes hem de ser responsables amb la nostra salut individual i la col·lectiva, el Tectònic es converteix en una perfecta opció cultural per aquests dies, així s'evita el risc i som responsables amb les mesures implementades.   Dels vuit festivals que formen el Tectònic n'hi ha tres d'impulsors el Festival Protesta, la Mostra Cinema Salut, Drets i Acció i el Terra Gollut film festival, i cinc de col·laboradors el Clam Festival; el Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona; el Festival Inclús; el Festival Panòptic; i la Mostra de Cinema Àrab i del Mediterrani de Catalunya.

Llegeix més

El TERRA GOLLUT aplega prop de 500 espectadors en el seu cap de setmana inaugural

El TERRA GOLLUT film festival en la seva edició 2020, renovada, més territorial i amb més acció social ha aplegat a quasi 500 persones en el seu cap de setmana principal seguint escruposament els protocols de seguretat sanitària. Taula Rodona amb menors migrats sols i Xavier Aldekoa La taula rodona que es va realitzar divendres 9 d’octubre on vuit joves que han arriscat la seva vida per tenir una vida millor i han fet una migració sense família han explicat la seva experiència a 150 alumnes de 6 classes de secundària de #RibesdeFreser #camprodon i #santjoandelesabadesses han pogut seguir tot i el confinament de cursos escolars a la comarca del #Ripollès. Ha estat el primer streaming en directe del #TERRAGOLLUTfilmfestival per transformar una activitat pensada per ser presencial. Sessió inaugural de gran nivell La sessió inaugural al Teatre Cinema Comtal de Ripoll, va aplegar, cent persones van poder gaudir d'una sessió inaugural per recordar, conduïda àgilment i amb el saber fer de l'Elisenda Roca, el protagonisme va recaure en la divulgació de coneixement i l'obertura de la mirada a altres realitats del món de la mà dels continguts projectats i de la participació de convidats de nivell, difícils de tenir-los junts: Alfons Rodríguez, Xavier Aldekoa, Eudald Carbonell i Alonso Par. L’acte va comptar amb la presència de Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal de Ripollès i regidor de l’Ajuntament de Ripoll, de Joaquim Roqué, director del #tgff2020 i dels músics Joni Aldunate i Marc Casas.(...)  

Llegeix més

Juan Tomás de Ávila Laurel i la Guinea equatorial amb influència franquista, els protagonistes de la primera sessió de la pantalla itinerant del TERRA GOLLUT film festival

22/08/2020.- Èxit de públic i bona acollida de la primera sessió a l'aire lliure del #TERRAGOLLUT film festival a #Queralbs. Més d'una seixantena de persones van gaudir de la sessió a la plaça de la vila i van ser conscients de la realitat de Guinea Equatorial, un Estat amb influència present encara del franquisme, de la mà de l'opositor al dictador Obiang i activista escriptor Juan Tomás de Ávila Laurel. El cinefòrum, amb una figura de nivell com ell, va ser intens, participatiu i revelador pels assistents. La nova pantalla itinerant es va estrenar a la seu que va obrir les sessions territorials fa quatre anys...

Llegeix més

Prop de 200 obres de 24 nacionalitats diferents es presenten per competir al TERRA GOLLUT Film Festival

El certamen a competició se celebrarà del 9 al 31 d’octubre El festival comença a escalfar motors aquesta setmana amb les sessions Cinema amb Valors On Tour a diferents municipis del Ripollès

29/07/2020.- El certamen de cinema compromès per la transformació social TERRAGOLLUT Film Festival arranca aquesta setmana amb les sessions de Cinema amb ValorsOn Tour a municipis del Ripollès com Vallfogona, Setcases, Llanars, Queralbs o Ribes deFreser, fent realitat un dels objectius d’aquest projecte: arribar als territoris on no hiha cinema i garantir així la igualtat d’oportunitats. El certamen a competició secelebrarà del 9 al 31 d'octubre i s’hi han presentat 190 obres de 24 nacionalitatsdiferents.

Llegeix més

TERRA GOLLUT film festival

És un certamen de cinema compromès per la transformació social. "Som de muntanya. Som de terra endins. Som un festival de poble que s'estén a altres pobles i a llocs o col·lectius on la cultura no sol arribar. Obrim la mirada al món des del Pirineu." És un projecte impulsat per Joaquim Roqué, el que va ser el director i promotor intelectual durant 6 edicions del  Festival Gollut que ha mostrat obres nacionals o internacionals que tenen com a tema la conscienciació social, mediambiental, o mostren alguna forma d’activisme en favor dels drets humans i la diversitat de cultures.  Totes elles mostrades a espectadors habituals que podrien ser els de qualsevol altre certamen. Sovint els festivals es queden en la fase de sensibilització de públics i els premis que s’atorguen només donen certa rellevància comunicativa a obres. Tanmateix, TERRA GOLLUT film festival fa un pas endavant per deixar la “teoria” per passar a la pràctica. El projecte té com a objectiu principal transcendir més enllà del fet cinematogràfic. El cinema és una potent eina transformadora de consciències, d’hàbits, d’actituds... De manera immersiva i amb activitats que donen valor afegit als films; testimonis, taules de debat, cinefòrums, tallers educatius... Volem arribar també a un altre públic, a espectadors amb necessitats socials o humanitàries. Dissenyant accions per prendre distància amb la seva situació personal, que creïn empaties amb altres col·lectius o problemàtiques que els ajudaran a superar la seva pròpia situació. Amb el cinema com instrument per fer-ho. TERRA GOLLUT film festival té l’origen en els Golluts de Ribes, una comunitat de persones que varen ser discriminades per les seves particularitats físiques fins a la seva total desaparició a mitjan segle XX. Mesuraven menys de 1,2 mts, la majoria d'ells tenien goll, una malformació inofensiva però de mal aspecte. Científics que l’època els van descriure com a subraça. El fet d'anomenar al certamen Gollut pretén ser un reconeixement públic cap a ells.

Llegeix més:Home

TERRA GOLLUT film festival

TERRA GOLLUT film festival és un certamen de cinema compromès per la transformació social.

"Som de muntanya. Som de terra endins. Som un festival de poble que s'estén a altres pobles i a llocs o col·lectius on la cultura no sol arribar. Obrim la mirada al món des del Pirineu."

És un projecte impulsat per Joaquim Roqué, el que va ser el director i promotor intel·lectual durant 6 edicions del  Festival Gollut que ha mostrat obres nacionals o internacionals que tenen com a tema la conscienciació social, mediambiental, o mostren alguna forma d’activisme en favor dels drets humans i la diversitat de cultures.

Totes elles mostrades a espectadors habituals que podrien ser els de qualsevol altre certamen.

Sovint els festivals es queden en la fase de sensibilització de públics i els premis que s’atorguen només donen certa rellevància comunicativa a obres.

Tanmateix, TERRA GOLLUT film festival fa un pas endavant per deixar la “teoria” per passar a la pràctica. El projecte té com a objectiu principal transcendir més enllà del fet cinematogràfic.

El cinema és una potent eina transformadora de consciències, d’hàbits, d’actituds... De manera immersiva i amb activitats que donen valor afegit als films; testimonis, taules de debat, cinefòrums, tallers educatius... Volem arribar també a un altre públic, a espectadors amb necessitats socials o humanitàries. Dissenyant accions per prendre distància amb la seva situació personal, que creïn empaties amb altres col·lectius o problemàtiques que els ajudaran a superar la seva pròpia situació. Amb el cinema com instrument per fer-ho.

TERRA GOLLUT film festival té l’origen en els Golluts de Ribes, una comunitat de persones que varen ser discriminades per les seves particularitats físiques fins a la seva total desaparició a mitjan segle XX. Mesuraven menys de 1,2 mts, la majoria d'ells tenien goll, una malformació inofensiva però de mal aspecte. Científics que l’època els van descriure com a subraça. El fet d'anomenar al certamen Gollut pretén ser un reconeixement públic cap a ells.

Este es el texto que tendrían que tener todas las webs donde se explica qué usos hay que hacer de esta web y las implicaciones de responsabilidad tanto de los usuarios como de DINÀMIC ENGINY, como empresa propietaria del mismo. Queda estructurado en diferentes ámbitos:

Condiciones des uso del site web

Este site web es el medio para acceder a toda la información, contactar, contratar servicios que realiza DINÀMIC ENGINY. Conectarse e introducir datos en la página web, implica la aceptación de todo lo que explica el texto de este Aviso legal.

Identificación de la empresa. Datos registrales

El artículo décimo de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, establece que la empresa propietaria del web hace falta que se identifique en el mismo.‎

DINÀMIC ENGINY SLU, (en adelante, DINÀMIC ENGINY), tiene el CIF B65851180 y está domiciliada fiscalmente en Can Cigala, Ribes Altes, 17534, Ribes de Freser, Girona

Propiedad intelectual

Todos los contenidos del site web, entendiendo por contenidos a título meramente enunciativo los textos, ‎fotografías, gráficos, imágenes, iconos, enlaces y otros contenidos, así como su diseño gráfico son ‎propiedad de DINÀMIC ENGINY, o bien han sido adquiridos mediante licencias legales, o cedidos por empresas y entidades colaboradoras.

La tecnología y el software utilizados no son propiedad sino que son recursos obtenidos legalmente para su uso y modificación.‎

Política de privacidad en los datos 

¿Cómo tratamos tus datos?

Aplicable desde el 25 de mayo de 2018

Desde DINÀMIC ENGINY queremos darte algunos detalles sobre cómo tratamos los datos personales que nos facilitas al interactuar con nosotros. Así, esta política de privacidad se aplica a todas las personas que nos facilitan o nos han facilitado datos de carácter personal por cualquier medio, específicamente donde veas una referencia a esta política, incluyendo en un formulario, página web, aplicación móvil, etc.

Hemos llamado a este documento “Cómo tratamos tus datos personales” porque es importante para nosotros que esta información esté lo más accesible posible para ti, pero en caso de que prefieras las denominaciones más tradicionales, este documento es la Política de Privacidad de nuestra empresa.

Información básica sobre cómo tratamos tus datos

Responsable:

DINÀMIC ENGINY SLU, (en adelante, DINÀMIC ENGINY), tiene el CIF B65851180 y está domiciliada fiscalmente en Can Cigala, Ribes Altes, 17534, Ribes de Freser, Girona

Finalidad:

Utilizamos tus datos para:

  • Mantener la relación para la prestación de nuestros servicios.
  • La gestión, administración, prestación y mejora del servicio ofrecido por DINÀMIC ENGINY.
  • El envío de newsletters o información sobre nuestras novedades o sobre nuestros servicios.

 Legitimación:

Ejecución de un contrato y el consentimiento del interesado e ncaso de nuestros usuarios, e interés legítimo en otros casos.

Destinatarios:

No se cederán los datos sin consentimiento expreso, salvo obligación legal.

Derechos:

Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.

Información adicional:

Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: https://www.DINÀMIC ENGINY.com/index.php/ca/2-uncategorised/40-avis-legal-politica-de-privacitat-i-cookies.html

Los datos que decidas proporcionarnos (en el pasado o en el futuro) a través de cualquiera de los medios habilitados, nos los facilitas libremente y aceptas que estos datos personales sean objeto del tratamiento correspondiente en cada caso en función del consentimiento y la finalidad para la cual nos los hayas facilitado.

Según lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679, de 27 de abril, General de Protección de Datos (en adelante lo llamaremos RGPD) debemos facilitarte la información relativa al tratamiento de tus datos que vamos a realizar con el fin de que tengas toda la información necesaria para darnos de manera válida tu consentimiento. Por eso es esencial que leas atentamente la información que te detallamos a continuación.

¿Qué datos trataremos y para qué lo haremos?

Los datos personales que nos facilitas en los distintos formularios habilitados al efecto los utilizamos para gestionar los productos y servicios que ofrecemos en DINÀMIC ENGINY. Estos datos pueden ser los siguientes:

  • Datos de identificación y contacto, como el nombre, email, dirección, códigos promocionales, contraseñas, cuenta de Facebook, etc., facilitados por el propio usuario.
  • Datos de pago, como cuenta de Paypal, tarjeta de crédito, etc., facilitados por el propio usuario.
  • Datos de conexión, como dirección IP, identificar de los dispositivos, sistema operativo, operador de acceso, etc., recopilados de forma técnica en base al uso que el usuario hace del servicio.
  • Información de uso del servicio, incluyendo historial de compras, horas de utilización del servicio, tipo de servicio, encuestas, etc., recopilados de forma automática en base al uso que el usuario hace del servicio.

Estos datos nos permiten mantener la relación con los usuarios, así como la gestión, administración, prestación y mejora de nuestros servicios, y sin ellos, no podríamos prestarte los mismos. Así, si no quieres que tratemos tus datos, no podrás utilizar nuestros servicios o los disfrutarás parcialmente, según el caso

Igualmente, en el caso de que exista una relación contractual, te enviaremos información sobre nuestros productos y servicios.

Si no quieres recibir ningún tipo de información sobre nuestros servicios o en algún momento quieres dejar de recibirla, indícanoslo mandándonos un mail a la dirección Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o mediante correo postal al domicilio social de DINÀMIC ENGINY que hemos indicado más arriba.

Los dispositivos que utilices para conectar con el sistema y disfrutar de nuestros contenidos facilitan información de uso que podremos recopilar para fines estadísticos, publicitarios, análisis, mejoras y protección de nuestro servicio. Estos datos incluyen información del dispositivo, tu dirección IP, dispositivos autorizados, la información del sistema operativo y el navegador que estás usando.

DINÀMIC ENGINY utiliza distintas tecnologías como cookies y archivos de registro para varios propósitos. Estas tecnologías nos ayudan a comprender la forma en que nuestros usuarios interactúan con DINÀMIC ENGINY con el fin de mejorar la experiencia del usuario, optimizar la usabilidad del sitio, testar nuevas funcionalidades, contenidos y servicios, y para fines de marketing y publicidad. Puedes ampliar esta información en nuestra Política de Cookies.

Trabajamos con terceros que nos facilitan herramientas y estadísticas para analizar tendencias y recopilar información demográfica y de uso del sistema de la totalidad de usuarios que acceden al Servicio. Aunque esta información estadística es anónima, en la Política de Cookies encontrarás información sobre cómo limitar el acceso de estos servicios a las cookies de tu navegador. Ten en cuenta que si deshabilitas ciertas cookies, la prestación del servicio que prestamos puede quedar mermada o incluso hacerlo inviable.

¿Por qué razón utilizamos tus datos personales?

La base legal del tratamiento de tus datos dependerá del rol que tengas y de la forma que interactúes con nosotros, pudiendo ser un cliente, usuario de nuestros servicios, persona que presta servicios para algún proveedor o cliente, etc. En cualquiera de estos casos:

Necesitamos procesar tu información personal para poder prestarte el servicio, con las finalidades descritas anteriormente.

Cuando nos has dado tu consentimiento para usar tus datos de una forma determinada, marcando expresamente una casilla de consentimiento al completar un formulario.

Por interés legítimo, para la gestión de la empresa y de nuestros servicios, siempre y cuando estos intereses no queden anulados por tus derechos. En este sentido, DINÀMIC ENGINY  persigue varios intereses legítimos a la hora de usar tus datos personales:

Mejorar y personalizar nuestro servicio.

Garantizar la seguridad de nuestro servicio.

Velar por la protección de nuestros usuarios.

Desarrollar nuevas funcionalidades y servicios para nuestros usuarios.

¿A quién comunicamos tus datos?

No cedemos tus datos personales a nadie.

Únicamente comunicaremos los mismos cuando estemos obligados por una ley o que previamente nos hayas dado tu autorización expresa.

Para poder prestar nuestros servicios necesitamos trabajar con empresas que tratan tus datos por cuenta nuestra (proveedores de hosting, de tecnología de análisis de datos, etc.), como parte de la prestación de un servicio que les hemos contratado, con quien firmamos los correspondientes contratos de encargados de tratamiento y les exigimos el cumplimiento de la normativa en materia de datos personales.

¿Durante cuánto tiempo conservaremos tus datos? Respecto de cada tratamiento para el cual nos hayas dado tu consentimiento, conservaremos los datos el tiempo que sea necesario para garantizar la prestación del servicio y cumplir con nuestras obligaciones legales.

Los datos personales proporcionados se conservarán hasta el momento que solicites tu baja y eliminación de los datos.

Una vez realitzada la baja, bloquearemos tus datos y solo los conservaremos en la medida necesaria que exija cualquier norma aplicable.

¿Cómo custodiamos tus datos? En cumplimiento de nuestra obligación de guardar secreto respecto de los datos de carácter personal recogidos así como de nuestro deber de custodiarlos, nos comprometemos a adoptar las medidas de seguridad necesarias para evitar su modificación, alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado, de acuerdo con lo establecido en el RGPD.

En DINÀMIC ENGINY reconocemos y nos tomamos muy en serio nuestra responsabilidad a la hora de proteger tus datos personales. Es por ello que mantenemos los niveles de seguridad de protección de datos personales conforme al Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal, y hemos establecido todos los medios técnicos a nuestro alcance para evitar la pérdida, mal uso, alteración, acceso no autorizado y robo de los datos que nos has facilitado, sin perjuicio de informarte de que las medidas de seguridad en Internet no son absolutamente inexpugnables.

¿Cómo puedes controlar la gestión de tus datos?

De nuevo te recordamos que podrás ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, supresión y oposición así como los de limitación y portabilidad, en cualquiera de las direcciones que te hemos dado al principio o en la dirección de correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntando fotocopia del DNI e indicándonos qué actuación por nuestra parte solicitas.

El ejercicio de todos estos derechos es gratuito y, en aras a la mayor transparencia, te facilitamos más información sobre estos derechos:

Derecho al Acceso, rectificación y supresión: Puedes consultar tus datos personales accediendo a tu cuenta de usuario en el apartado de datos personales o a través de cualquiera de los medios de contacto habilitados.

Derecho a Oposición: En determinadas circunstancias y por motivos relacionados con tu situación particular, puedes oponerte al tratamiento de tus datos. DINÀMIC ENGINY dejará de tratar los datos, salvo por motivos legítimos, por el ejercicio o la defensa de posibles reclamaciones o para cumplir con nuestras obligaciones legales.

Derecho a la Limitación del tratamiento: En determinadas circunstancias puedes solicitar la limitación del tratamiento de tus datos, en cuyo caso únicamente los conservaremos para cumplir con nuestras obligaciones legales.

Derecho a la Portabilidad: En caso de aplicación, podrás recibir, en formato electrónico, los datos personales que nos hayas facilitado.

Derecho a la Retirada del consentimiento: En cualquier momento puedes retirar el consentimiento prestado sin que ello afecte a la licitud del tratamiento. Si solicitas la cancelación de tus datos dejaremos de procesar los mismos pero ten en cuenta que no podremos seguir prestándote servicios y que, en determinados casos en los que tengamos la base legal correspondiente, seguiremos procesando tu información después de que hayas retirado tu consentimiento y solicitado la eliminación de tu información.

Igualmente te informamos de que tienes derecho a presentar una reclamación en la Agencia Española de Protección de Datos www.agpd.es. En todo caso, por nuestro fuerte compromiso con la privacidad te invitamos a que te dirijas directamente a nosotros para solucionar cualquier cuestión relacionada con tus datos personales; estaremos encantados de poder serte de utilidad.

Modificación de la presente política de datos de carácter personal DINÀMIC ENGINY se reserva el derecho a modificar la presente política para adaptarla a futuras novedades legislativas o jurisprudenciales, informando previamente a los usuarios a través de nuestra web. Te recomendamos que consultes esta página con cierta frecuencia para revisar la versión más reciente. En la parte superior de este documento te indicamos la fecha de la última actualización.

La nueva política de privacidad será efectiva desde el momento de su publicación. Si no aceptas las mismas, podrás ejercitar cualquiera de tus derechos o dejar de utilizar nuestro servicio. Si continúas accediendo o utilizando nuestros servicios después de la entrada en vigor de dichas modificaciones, aceptas estar sujeto a las nuevas políticas de privacidad.

En ningún caso dichas modificaciones afectarán a la elección que hubieras formulado en lo que respecta al modo en que DINÀMIC ENGINY puede tratar tus datos personales. Si en algún momento quisiéramos utilizar tus datos de forma distinta a la establecida en el momento de la recogida, te lo notificaremos por correo electrónico, solicitando tu consentimiento.

Asimismo, DINÀMIC ENGINY se reserva el derecho a la rescisión de los servicios que presta en aquellos usuarios que no cumplan con los términos y condiciones legales de uso, así como con la legislación vigente.

Política de privacidad en la navegación. Política de Cookies

Por el conocimiento de los usuarios que navegáis por el site web, DINÀMIC ENGINY pone en conocimiento que el site ‎web puede generar cookies de navegación, sólo con el fin de enriquecer la experiencia de navegación y ‎de ofrecer contenidos o servicios más personalizados.‎

Las Cookies son pequeños archivos de texto que los lugar web guardan en los dispositivos a través del navegador web. Se utilizan desde los años 90 y representan una de las tecnologías más usadas en las webs. Funciones imprescindibles en un lugar web dependen de las cookies. Por ejemplo, no se pueden hacer compras por Internet sin ellas porque se usan para recordar los artículos añadidos a una cesta de compra. También facilitan la recepción por Internet de información y publicidad relevante e interesante por los usuarios de las webs. Las cookies que usamos no recopilan ninguno otro dato personal sobre los usuarios que navegen por nuestras webs y no pueden echar a perder el ordenador, mesita o teléfono móvil por ellas mismas.

Reconocimiento y aceptación de las condiciones de uso

Mediante el uso de este site web usted acepta que DINÀMIC ENGINY, deposite cookies en su dispositivo de navegación.

¿Cómo usamos las cookies?

Nuestras cookies nos permiten entender la manera en que nuestros visitantes usan nuestros lugares web, porque podamos mejorar nuestra presencia en Internet y de los proyectos que salimos adelante. Para hacer esto usamos las herramientas de Análisis Web. No recogemos información personal de usted.

Los tipos de cookies

Las Cookies se clasifican en dos categorías generales: cookies propias (que depositamos nosotros) y cookies de terceros (depositadas por otros).

Cookies propias 

Estas cookies son depositadas por DINÀMIC ENGINY. En general, permiten una funcionalidad imprescindible a nuestra web. También incluyen cookies de Análisis Web.

Cookies de terceros

Las cookies de terceros no son depositadas por DINÀMIC ENGINY, sino miedo colaboradores seleccionados. No recopilan ni envían ninguna información personal sobre usted. Algunas permiten el funcionamiento de servicios útiles cómo, por ejemplo, las encuestas.

La gestión de cookies

Todos los navegadores más populares permiten gestionar las cookies. Puede aceptar o rechazar todas las cookies, o sólo algunos tipos de cookie.

¿Qué pasa si rechaza todas las cookies? 

Podrá seguir usando algunas partes de nuestros lugares web. Aun así, algunas secciones útiles no funcionarán si deshabilita las cookies. Por ejemplo, no será posible utilizar los foros o acceder a las secciones para usuarios registrados.

¿Cómo se pueden gestionar las cookies en diferentes navegadores web?

Para GOOGLE CHROME haz clic aquí

Para MOZILLA FIREFOX haz clic aquí

Para INTERNET EXPLORER haz clic aquí

Para SAFARI haz clic aquí

Para SAFARI PARA IOS (IPHONE, IPAD) haz clic aquí

Exclusión de responsabilidad general

DINÀMIC ENGINY no se responsabiliza de cualquier daño o perjuicio que se pueda generar debido a una ‎circunstancia de fuerza mayor, como por ejemplo defectos de hardware o software de los usuarios, error en las líneas de ‎comunicaciones, fallos en la red de Internet o de las instalaciones informáticas que hacen posible la ‎publicación de la web. Dinámico Ingenio tampoco garantiza que el funcionamiento de la web sea constando, fiable y ‎correcto en todo momento. ‎ ‎

El acceso de los usuarios al site web no implica para el titular de la página web la obligación de controlar la ausencia ‎de virus, gusanos, o cualquiera otro elemento informático perjudicial. Corresponde al usuario, en todo caso, tener en ‎disponibilidad las herramientas adecuadas para la detección y desinfección de programas informáticos perjudiciales..‎


DINÀMIC ENGINY se reserva el derecho a modificar el presente aviso legal y política de privacidad con la finalidad ‎de adaptarla a posibles novedades legislativas.‎‎


DINÀMIC ENGINY no se responsabiliza del mal uso que se realice de los contenidos de su plana web, siendo ‎responsabilidad exclusiva de la persona que accede a ellos o los utiliza.‎


DINÀMIC ENGINY no se hace responsable de los lugares web de terceros a los cuales se accede mediante vínculos que ‎traigan o procedan de estos lugares web.‎ Respecto a los enlaces o hipervínculos.

Respecto a los enlaces o hipervínculos, DINÀMIC ENGINY declina toda responsabilidad hacia aquellos que remitan ‎en nuestra página web y en el caso de aquellos la conexión de los cuales aparezcan en nuestra página, lo hará a ‎título informativo y tienen que tener nuestra autorización.‎

Exclusión de responsabilidad en redes sociales

Se excluye expresamente cualquier tipo de responsabilidad por los enlaces a redes sociales.

Ley aplicable y jurisdicción

Las relaciones con los usuarios derivadas el uso de esta página web se someten a la legislación española. En el ‎supuesto que surja cualquier conflicto o discrepancia se someterán a la Jurisdicción de los Juzgados y Tribunales de ‎Barcelona capital. Los usuarios de esta página web son conscientes de todo el que se ha expuesto y lo aceptan ‎de manera voluntaria y libre..‎

Última actualización

‎© DINÀMIC ENGINY SLU. – 05 de febrero de 2020

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Aquest és el formulari de subscripció a notícies.
En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.
Confirma si acceptes rebre informació nostra:

Please enable the javascript to submit this form

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat