EXPOSICIÓ: Els ulls dels pobres. Fotografies Joan Guerrero i textos de Pere Casaldàguila

EXPOSICIÓ: Els ulls dels pobres. Fotografies Joan Guerrero i textos de Pere Casaldàguila

DEL 12 D’OCTUBRE A L’1 DE NOVEMBRE. Casal dels avis de Ribes de Freser.

Joan GuerreroDe 17 h a 20 h de diumenge a dilluns. Dissabte tancat. Accés gratuït.

INAUGURACIÓ 12 D’OCTUBRE A LES 12.30 h amb la presentació del fotògraf Joan Guerrero. Copa de cava i vermut popular. Trobada amb fotògrafs a concurs i locals.

Joan Guerrero ha triat com a exposició representativa de la seva extensa obra, un treball que el va unir amb el bisbe dels pobres, Pere Casaldàguila. Una exposició que és ser també un llibre

“Imatges d'en Joan Guerrero, paraules d'en Pere Casaldàguila: aquest llibre és una cerimònia de comunió. No és freqüent que les imatges i les paraules es portin tan bé. Abunden els divorcis per incompatibilitat de caràcters, o per baralles i disputes; trobades que s'allarguen una estona i després ja ens hem vist prou. Simplement passa que aquestes imatges i aquestes paraules neixen de la mateixa alegria de descobrir i de la mateixa necessitat de compartir. De la mateixa manera que els molts protagonistes d’aquest treball, vénen de lluny i lluny miren i diuen. Cada fotografia i cada vers són una corda que ens connecta amb la terra i amb la gent de l'Amèrica Llatina. Tot un món d'esperança. Gràcies, Pere; gràcies, Joan.”

FRANCESC ESCRIBANO

Etiquetas: RIBES DE FRESER FOTOGRAFIA FOTOPERIODISME

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat