TERRA GOLLUT film festival, l'evolució del Festival Gollut

La nova marca en renovarà l'esperit i la missió, i n'assegurarà la continuïtat a deu anys vista. 

FestivalGolllut evoluciona TERRA GOLLUT

Carta de Joaquim Roqué, el director del Festival Gollut

Benvoluguts i benvolgudes,

Com a director i promotor intel·lectual del Festival Gollut en les sis edicions realitzades fins al moment us vull informar que he decidit tirar endavant un nou projecte personal: el certamen anomenat TERRA GOLLUT film festival que serà la continuació i l’evolució natural del certamen que he organitzat fins al moment amb la implicació i compromís que tots sabeu.

Els motius principals per fer aquest nou pas és assegurar-ne la continuïtat a deu anys vista i, sobretot, renovar-ne l’esperit i la missió.

Em plau molt poder-te presentar la marca d’aquest nou projecte.

TG V blanc

 

És més moderna, més sintètica. Incorpora en concepte de muntanya, Pirineus i vall dins del seu logotip. Som de muntanya, som de terra endins. Un festival de poble que s’estén a altres pobles. I seguirem obrint la mirada al món des d’aquí.

L’evolució no només és gràfica i de canvi de marca, sinó que es repensa tot el fet fins al moment, el TERRA GOLLUT film festival serà un certamen més focalitzat en el cinema compromès i en la transformació social com un dels objectius principals amb la voluntat d’arribar a públics que no tenen accés a la cultura de manera habitual ni al cinema d’aquest àmbit.

Totes les seus que fins ara han estat espais del Festival Gollut se’ls hi ofereix ser també seus del nou TERRA GOLLUT film festival, cadascuna d’elles, lliurement, escolliran i participaran en la manera que volen implicar-se a partir d’ara en el nou certamen.

Aprofito per avançar-vos que en molt pocs dies es llançarà la convocatòria de participació d’obres del TERRA GOLLUT film festival. El festival en les seccions a competició té previst les seves dates del 9 d’octubre a l'1 de novembre de 2020.

Molt cordialment,

Joaquim  Roqué

Director del TERRA GOLLUT film festival

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat