Taller familiar de fotografia (cianotípia)

Taller familiar de fotografia (cianotípia)

TALLER

JORNADA DE FOTOGRAFÍA

Dissabte 2 d'octubre 11 h.

Idioma de l'activitat: català

Espai: Jardins Antic Hotel Balneari de Montagut

  

Descripció de l'activitat

La cianotípia és el procés fotogràfic del Segle XIX més senzill de treballar i, per tant, obre moltes possibilitats creatives. Va ser inventada l’any 1840 per John Herschel i té un to original de color cian que el fa característic.

El taller està dirigit a qualsevol persona a partir dels 4 anys.

Aportarem tot el material necessari: Pinzells, químics, premses i paper... Objectes diversos per a poder escollir lliurement els vostres propis dissenys. També amb la possibilitat de reproduir fotografies de l’època.

terra gollut jornada fotografica taller cianotipia img

 

Preus

OPCIÓ 1

Accés a la Jornada de fotografia compromesa del TERRA GOLLUT film festival a l’Antic Hotel Balneari de Montagut, edifici noucentista que reobrirà les seves portes per l’ocasió.

Preu: 80 €. Anticipada, 70 €, a través de la campanya de micromecenatge de Verkami.

Inclou: Sopar d’un restaurant de primera categoria + concert Ravid Goldschmidt amb projecció fotogràfica + activitats de la jornada de fotoperiodisme al Balneari de Montagut, l’edifici noucentista que reobre per l’ocasió. (Inclou: 2 taules rodones, vetllada de la fotografia, experiència de fotografia amb revelat de col·lodió i exposició Refugis Pandèmics)

No inclou:  Taller familiar de fotografia (cianotípia), Taller de fotografia "Paisatges de la Vall de Ribes"

OPCIÓ 2

Taller familiar de fotografia (cianotípia) a l’Antic Hotel Balneari de Montagut, edifici noucentista que reobrirà les seves portes per l’ocasió.

Preu: 10 € 

Inclou: Accés a l’exposició Refugis Pandèmics.

No inclou: Accés als actes de coneixement, Sopar, concert-espectacle ni vetllada de la fotografia ni el Taller de fotografia "Paisatges de la Vall de Ribes"

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat