Cholitas, L'ull viu al Núria Social d'Olot dedicat a la 'Muntanya i superació personal'

L'ULL VIU

Projecció + vídeo-cinefòrum amb Jaime Murciego (director de Cholitas), Eileen Jubes (escaladora i esportista professional), la GECA (Grup excrusionista cultural i alpinista) i el CEO (Centre Excursionista d'Olot!).

Dijous 17 de març a les 19 h

Núria Social.
Olot
Preu: 4€
Reserva d’entrades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Unes dones aimares coratjoses entossudides a escalar per ser lliures mantenint la seva identitat i dignitat.

El Núria torna a col·laborar amb Terra Gollut Film Festival i porta el documental 'Cholitas', amb set candidatures als premis Goya, en el qual cinc dones indígenes bolivianes protagonitzen una expedició única.

En conmemoració del 8M, Dia internacional de les Dones, aquest Ull Viu reflexionarem sobre la superació personal i els sostres de vidre presents a la nostra societat prenent la muntanya com a metàfora i realitat. A partir d'experiències personals veurem com la muntanya pot esdevenir un lloc de redempció, i debatrem l'accesibilitat actual en el món de l'esport, un món predominantment masculí i cada vegada més capitalitzat.

Sinopsi: Com a símbol de l’alliberació i empoderament aquestes dones es proposen escalar la muntanya més alta d’Amèrica. La seva imatge és sorprenent: escalen vestint la seva faldilla tradicional plena de colors. Són alguna cosa més que escaladores, són dones valentes que troben en la muntanya un espai per sentir-se lliures, felices i vives. La seva aventura mostrarà al món una manera inspiradora de ser dona, de viure la tradició i de relacionar-se amb la mare naturalesa.

220317. Cartell Superacio personal i muntanya

Cholitas

Documentari. VOE; 80 mins. Jaime Murciego Tagarro i Pablo Iraburu Allegue. 2019. Espanya.

Tema: Muntanya, Comunitats indígenes, Superació personal, Ecologia, Natura, Somnis, Viatges, Aventura.

Sinopsi: Cinc dones indígenes bolivianes protagonitzen una expedició única. Com a símbol de l’alliberació i empoderament es proposen escalar la muntanya més alta d’Amèrica. La seva imatge és sorprenent: escalen vestint la seva faldilla tradicional plena de colors. Són alguna cosa més que escaladores, són dones valentes que troben en la muntanya un espai per sentir-se lliures, felices i vives. La seva aventura mostrarà al món una manera inspiradora de ser dona, de viure la tradició i de relacionar-se amb la mare naturalesa.

 

 

Organitza:

Ajuntament d'Olot

Núria Social Olot i Dinàmic Enginy

 

Amb el Suport de:

ICEC. Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona

*Caldrà respectar les mesures per la Covid-19 vigents

 

Tràiler

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat