Sis nits d'Agost, pla de Pegot a Ogassa amb els actors Manel Barceló i Ana Alarcon

CINEMA TRANSHUMANT

Divendres 9 de setembre a les 21.30 h 

Projecció a la fresca + Cinefòrum

Amb la presència dels actors protagonistes del film Manel Barceló i Ana Alarcón, el co-productor Paco Poch i l'autor del llibre, Jordi Lara

Pla de Pegot, Ogassa

Projecció especial i única del film sobre la mort de LLuís Maria Xirinacs en el lloc on va morir, al pla de Pegot, a Ogassa, i en el mateix lloc on s’ha rodat la pel·lícula amb progagonistes del film, equip artístic i de l’escriptor de la novel·la

Entrada 6€, cal registrar l’entrada.

A partir de les 20.30 del vespre. Hi haurà la possibilitat de sopar i beure a peu dret amb un pica-pica organitzat per l'ocasió, els tiquets s'adquiriran en el mateix espai.

Amb totes les persones registrades es farà el sorteig d'una subscripció a Filmin.

  

Sis dies d’agost

Direcció: VENTURA DURALL. 2022. Catalunya. VOC

Tema: Drama       

Sinopsi:  A sis nits d'agost Durall ens explica com Lluís Maria Xirinacs, religiós, filòsof i activista polític, surt de Barcelona un dilluns d'agost del 2007 camí de la muntanya. Era el dia que feia setanta-cinc anys. Sis dies més tard, un boletaire el troba estirat en un prat, mort. Sis nits dagost és la història duna mort estimada, singular i misteriosa. La revelació de com es va preparar escrupolosament i com va afectar tantes persones, i l'aventura d'una escriptora per esbrinar el sentit últim d'una acció com aquesta per trobar respostes sobre ella mateixa. El film s'està rodant en espais de Barcelona, ​​Ripoll i Ogassa, entre altres. I és una producció de Mallerich Films i Nanouk Films en coproducció amb TV3 i amb suport de l'ICEC.

 

Organitza:

Ajuntament d'Ogassa

Dinàmic Enginy

Amb el suport de: 

Diputació de Girona

ICEC

 

Sessions ja celebrades

Subscripció a informació / Suscripción a información / News subscription

Selecciona sobre que vols rebre informació:
Estic d'acord amb la Política de privacitat

En compliment de la nova normativa europea GDPR, el TERRA GOLLUT film festival - Dinàmic Enginy SLU utilitzarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb tu i per proporcionar actualitzacions sobre les nostres activitats.

Dinàmic Enginy SLU - 2020 - Contacta - Avís legal i política de privacitat